Om BNI

BNI är ett professionellt affärsnätverk som funnits i ca 20 år och bygger på att med ett strukturerat och målinriktat arbetssätt ge medlemmarna möjligheter till nya kunder genom personliga referenser. Gillar du samarbete, personlig utveckling och dessutom tror på idén att den som ger även får tillbaka?
Då är du någon för oss – och vi är kanske något för dig. Vi erbjuder ett strukturerat, mätbart och energigivande sätt att göra affärer på.

Varför BNI?

  • Vill du vara med i ett team som aktivt rekommenderar dig till fler affärer? BNIs grundidé kommer ifrån tanken om Givers Gain – du som ger får tillbaka – vilket präglar hela vårt koncept.
  • Vi utbildar dig i hur du skapar affärsmöjligheter genom ett aktivt nätverkande i teamet: För att du så snabbt som möjligt ska börja kunna ge och få affärsmöjligheter utbildar vi dig i hur du stärker ditt personliga varumärke och tydliggör din kundnytta så att dina teamkollegor vill rekommendera dig.
  • Vi fokuserar på att bygga förtroende och skapa tillit till varandra: När teamet lär känna dig och du dem, då förstår de din kundnytta och vilka kunder du söker och kan aktivt rekommendera dig vidare i sitt professionella och personliga nätverk.
  • Du kommer att ha exklusivitet inom ditt yrkesområdeTeamet är uppbyggt av personer från olika branscher och från stora och små företag vilket skapar ett brett och starkt team

Läs mer på BNI:s hemsida.